ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

MENU TOP blank

MENU TOP

Στα κέντρα ξένων γλωσσών και πληροφορικής apple stars δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια. Το περιβάλλον των εκπαιδευτηρίων μας χαρακτηρίζεται από την τελευταία λέξη του design.

Με εργονομικούς χώρους και αίθουσες εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα διδασκαλίας υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας αιχμής.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία των χρωμάτων διακοσμήσαμε τους χώρους μας με χρώματα που βοηθούν τη συγκέντρωση και συμβάλλουν στην ψυχική ηρεμία έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι οι μαθητές μας θα είναι απερίσπαστοι στο μάθημά τους.

Οι αίθουσες και ο εξοπλισμός τους διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να διευκολύνουν τη μάθηση και όχι να την παρεμποδίζουν. Σε εμάς δε θα δείτε τα κλασσικά θρανία με την έδρα του καθηγητή.

Ο καθηγητής των κέντρων apple stars κάθεται στο ίδιο ελλειπτικό τραπέζι με τους σπουδαστές και αποτελεί μέλος της ομάδας. Έτσι, το κλίμα στην τάξη είναι φιλικό, στοιχείο που συντελεί στην ταχύτερη εκμάθηση.

Όλοι οι χώροι μας είναι κλιματιζόμενοι και ιδιαίτερα προσεγμένοι. Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες, συστήματα προβολής εικόνας και ήχου, καθώς και σύνδεσης στο διαδίκτυο. Από τις αίθουσες αναμονής μέχρι και τη δανειστική βιβλιοθήκη των εκπαιδευτηρίων μας οι χώροι αποπνέουν ηρεμία αλλά και πάθος για μάθηση, για γνώση.

Μεγάλες αίθουσες, αμφιθέατρα, computer labs, free wifi spots, επιπλέον αίθουσες για μελέτη και tests προσομοίωσης καθώς και εργαστήρια multimedia για εξάσκηση και μαθήματα πληροφορικής, αίθουσες εκδηλώσεων, είναι στη διάθεση όλων των μαθητών μας.