Αποστολή

MENU TOP blank

MENU TOP

Η αποστολή του εκπαιδευτικού οργανισμού applestars, είναι να παρέχει γνώση και να δημιουργεί ισχυρά ακαδημαϊκά θεμέλια στους σπουδαστές του με την συνεχή προσαρμογή του στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες τους και την ουσιαστική προσφορά μιας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων τα οποία συμπεριλαμβάνουν τις ξένες γλώσσες, την πληροφορική καθώς και την εκπαίδευση στελεχών.

Πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του οργανισμού μας είναι η υιοθέτηση των πιο αυστηρών αλλά και εφικτών κριτηρίων σπουδών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών, των εφήβων, των φοιτητών, των εργαζομένων και των επιχειρηματιών.

Θέλουμε να διακρινόμαστε για:
• την ποιότητα των μαθημάτων μας
• την εξατομικευμένη φροντίδα μας για κάθε σπουδαστή
• τις εξαιρετικές επιτυχίες στα πτυχία
• τις πρωτότυπες τεχνικές μαθημάτων
• την καινοτομία των προγραμμάτων μας και τα σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης
• τα άξια στελέχη και τους άριστους καθηγητές

Θέλουμε να προσπαθούμε να είμαστε, μακράν, οι καλύτεροι. Να είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε. Να είμαστε άνθρωποι με στόχους, αισιόδοξοι, άνθρωποι με ταλέντο. Να βρισκόμαστε σε αναζήτηση για το καλύτερο και το πληρέστερο, με απόλυτη εστίαση στο σπουδαστή.

Θέλουμε να λειτουργούμε με ήθος και εντιμότητα, με αίσθημα ευθύνης και ενθουσιασμό συμβάλλοντας στην άψογη εξυπηρέτηση των σπουδαστών μας και στη μακροπρόθεσμη φήμη και οικονομική επιτυχία του εκπαιδευτικού μας οργανισμού.

Θέλουμε να σεβόμαστε τόσο τους σπουδαστές μας, όσο και τους συνεργάτες μας και να μας χαρακτηρίζει η ακεραιότητα ώστε να αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους.

Η δραστηριοποίηση μας εστιάζεται ιδιαίτερα στους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για συνεχή εκπαίδευση, δια βίου μάθηση και εξειδίκευση στον τομέα τους προκειμένου να έχουν διαρκή οφέλη στην καριέρα τους, να πετύχουν τους ατομικούς τους στόχους και να επιτελέσουν ενεργό ρόλο σε ένα πολυ-πολιτισμικό και πολύπλευρο κόσμο.