ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πωλήσεων

Στόχος του σεμιναρίου είναι να εφαρµόσουν οι συµµετέχοντες µια ολοκληρωµένη μεθοδολογία πωλήσεων που μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση. Να προσαρµοστούν σε νέα δεδοµένα και νέες απαιτήσεις της αγοράς. Να αναπτυχθούν καινούργιες ιδέες µέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Περισσότερα...

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βασική εξοικείωση με τα κύρια χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της εφαρμογής Dreamweaver, να είναι σε θέση δηλαδή ο κάθε υποψήφιος τόσο να σχεδιάζει και να αναπτύσσει ένα σύγχρονο και λειτουργικό ιστότοπο, όσο και να βελτιώνει υπάρχουσες σελίδες.

Περισσότερα...

Internet Advertising – AdWords

1.Θέλετε την εταιρεία σας στην 1η θέση στις αναζητήσεις στο Google σε λίγα λεπτά και για οποιαδήποτε λέξη-κλειδί; Μάθετε πως θα το επιτύχετε μέσω Search Engine Marketing.

Περισσότερα...

Διαδραστικού πίνακα

Αξιοποιήστε έξυπνα την επένδυσή σας. Επιμορφώστε τους εκπαιδευτές σας έτσι ώστε να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες του διαδραστικού πίνακα. Δημιουργήστε μία μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για τους μαθητές σας που θα την διαφημίζουν παντού!

Περισσότερα...

HTML,CSS & Javascript

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τις δυνατότητες και λειτουργίες που παρέχονται από την HTML, η οποία είναι η βάση για την επικοινωνία ενός web server και ενός browser, από τα Cascading Style Sheets (CSS), όπως η δημιουργία ή η επεξεργασία έτοιμων templates, καθώς και από την χρήση της Javascript,

Περισσότερα...

Facebook

Το σεμινάριο Facebook Page Optimization είναι το σεμινάριο που θα σας δώσει την δυνατότητα να μετατρέψετε την Facebook σελίδα της επιχείρησης σας σε mini-site και να στηρίξετε την εικόνα της μέσα από μια πλήρως επαγγελματική παρουσία στο Facebook.
 

Περισσότερα...

IT Support

Το σεμινάριο IT Support βασίζεται και οδηγεί στο παγκοσμίως αναγνωρισμένο πρόγραμμα πιστοποίησης CompTIA Strata IT Fundamentals. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μία ευρεία εισαγωγή στην τεχνολογία των υπολογιστών και αποτελεί σημαντικό βήμα για να προχωρήσει κάποιος σε προχωρημένες ΙΤ τεχνολογίες και γνώσεις.

Περισσότερα...

Joomla

Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί στην εγκατάσταση υποδομών και τη χρήση χώρου φιλοξενίας για την δημιουργία Intranet ή Internet Site με το Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα Joomla. Θα αποκτήσετε τις δεξιότητες για τυποποίηση δομών και λειτουργιών περιεχομένου.

Περισσότερα...

Social Media Marketing

Μήπως η άγνοια της εξέλιξης της τεχνολογίας, σας στερεί εργαλεία προβολής της επιχείρησής σας;
Πώς μπορεί να βοηθήσει το marketing της επιχείρησής μου το Tweeter?
Πρέπει η επιχείρησή μου να έχει σελίδα στο Facebook?

Περισσότερα...

Adobe Photoshop

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση του πιο δημοφιλούς προγράμματος ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας σε προχωρημένο επίπεδο –advance τεχνικές.

Περισσότερα...