ΤΟΥΡΚΙΚΑ

MENU TOP blank

MENU TOP

Η Τουρκική γλώσσα ανήκει στην ομάδα των αλταϊκών γλωσσών και είναι συγκολλητική γλώσσα. Δέχεται διάφορες παραγωγικές καταλήξεις μετά τη ρίζα της λέξης, χωρίς να επέρχεται οποιαδήποτε αλλαγή σ’ αυτήν. Στο τέλος μίας λέξης μπορούν να προστεθούν διάφορες καταλήξεις και να σχηματιστεί μία νέα λέξη.

Ανέκαθεν οι Έλληνες διπλωμάτες και πολιτικοί εκδήλωναν το ενδιαφέρον τους για την εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας. Τελευταία, η μελέτη της τουρκικής γλώσσας φαίνεται ότι ενδιαφέρει και Έλληνες των οποίων το επάγγελμα δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την πολιτική. Εν όψη της προοπτικής ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για συνεργασία των δύο χωρών σε επίπεδα όπως στο εμπόριο και στον τουρισμό. Η Τουρκία μπαίνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μια νέα μεγάλη αγορά ανοίγεται. Ιδιαίτερα για όποιον σκέφτεται να δραστηριοποιηθεί στον τουριστικό και εμπορικό τομέα η γνώση Τουρκικών κρίνεται πλέον απαραίτητο και αποφασιστικό προσόν. Δεν είναι τυχαία η ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος των φοιτητών του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου για την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας.

 

Λόγω των οικονομικών, εμπορικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας καθώς και των στενότερων δεσμών που χαρακτηρίζουν τις δύο χώρες η εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει απαραίτητη. Επίσης, τα τελευταία χρόνια υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό και τη μουσική της γειτονικής μας χώρας. Τα Τουρκικά, όμως, απευθύνονται και σε σπουδαστές των Διεθνών, Πολιτικών Επιστημών, καθώς και του τμήματος Βαλκανικών σπουδών.

 

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών apple stars ανταποκρινόμενα στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας έχουν δημιουργήσει ευέλικτα προγράμματα Τουρκικής Γλώσσας που απευθύνονται σε σπουδαστές και εργαζόμενους όλων των επιπέδων και σας οδηγούν στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου της Άγκυρας TOMER με απόλυτη επιτυχία.

TEMEL

Orta 4 - SERTİFİKA (B1)

YÜKSEK

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας